KLANTEN EN REFERENTIES

ENKELE VAN ONZE TEVREDEN KLANTEN

MEER INFO, PRIJSAANVRAAG
OF BESCHIKBAARHEID CHECKEN?

ENKELE REFERENTIES

Een bieravond met Kurt laat zich niet onder een noemer vangen. Het is tegelijk een zythologische academische zitting, een comedy night, een toeristische trektocht en verbroederingsevenement. Kurt leidde een verjaardagsbeertasting bij me thuis, met een gezelschap van 16 vrienden. Het bleek een schot in de roos. Als er al ijs was, (want niet iedereen kende iedereen) was dat meteen gebroken. De opbouw was onderhoudend, vlot en gevarieerd. Met oog voor het publiek ook. Het bieraanbod was verrassend en bijzonder verrijkend. En de hapjes bij de bieren zijn een absolute meerwaarde. Boeken, die Kurt. Je wordt er wijzer en warmer van.

Freek Braeckman

Thankyou for tonight's online session, very interesting, and a great facilitator!

Virgile D.

Bedankt voor de leuke teambuilding van vandaag.

De reacties waren zeer positief wat dus betekent dat we de juiste keuze hebben gemaakt door op jou beroep te doen.  :-)

Bart

Voor de Voka Businessclub Food met West-Vlaamse voedingsproducenten werkte ik samen met Kurt voor de kick-off van ons traject. Kurt zocht voor ieder West-Vlaams gerecht een bijhorend bier als proevertje voor bij de gerechten. Tijdens het event lichtte Kurt alle combinaties zeer vakkundig en met passie toe. Kurt is een uitstekende zytholoog die bier en food perfect weet te combineren, alsook is het een plezier en gemak om met hem samen te werken.

Voka Businessclub Food

Toosten op het nieuwe jaar met biertasting

Het was aangenaam samenwerken met Zytholoog Kurt Gunst voor een originele biertasting met foodpairing tijdens onze nieuwjaarsreceptie met meer dan 100 deelnemers. Kurt leidde alles in goede banen van passende hapjes in samenspraak met de traiteur, het uitschenken van de bieren in degustatieglazen tot de enthousiaste uitleg tijdens zijn speech en opdienen van de biertjes. Namen van de bieren werden in eerste instantie niet vermeld dus de nieuwsgierigheid was gewekt! Bedankt Kurt!

Mieke - Flanders Maritime Cluster

JCI Oostende Middenkust heeft een bierwandeling geboekt bij Kurt, die ons bracht langs leuke locaties in Oostende. We kregen bieren te proeven, waarvan de smaken compleet nieuw waren, denk maar aan een speciale editie van Keyte. Kurt wist ons enorm veel te vertellen over alle aspecten van bier en het brouwproces. Het was voor ons een zeer leuke en boeiende avond, zeker voor herhaling vatbaar.

Nikolaas

Past President JCI Oostende Middenkust 2017 - 2018


Aroma’s ontdekken, de smaakpapillen op volle toeren laten draaien, kortom een leuke informatieve en smaakvolle avond rond bier.

In het voorjaar 2017 nodigden we met Curieus West-Vlaanderen de Zytholoog uit in Harelbeke. In een kleine drie uur kregen we een helder overzicht van de verschillende smaken, geuren … die je in bier kan ontdekken en konden we aan de hand van een 5-tal biertjes alles ook zelf ondervinden. De ‘afdronk’ is ons bijzonder goed gevallen.

Peter

Curieus West-Vlaanderen


Om onze klanten op bedrijvencontactdagen een drankje aan te bieden, zijn wij opzoek gegaan naar iets uniek. Zo zijn we terecht gekomen bij Kurt. De bierdegustatie is enorm in de smaak gevallen, onze klanten konden genieten van drie soorten streekbieren. De manier waarop Kurt het bier presenteerde, je merkte onmiddellijk op dat dit zijn passie is. Ook wist hij snel een gesprek aan te gaan met onze bezoekers. Hij zorgde hierdoor niet enkel voor het bier, maar ook voor een gezellige sfeer aan de bar.

Stefanie

Bedrijvencontactdagen


Kurt zorgde tijdens onze opendeurdagen voor de uitvoering van 3 gelijktijdige standen in onze verschillende filialen.

De samenwerking verliep zeer vlot en professioneel. Alles werd goed voorbereid, gecommuniceerd en afgehandeld.

Kurt is een aangenaam persoon met kennis van zaken.

Leonie

Kledingwinkel


De bierworkshops foodparing waren gezellige en leerrijke avonden. Er werd vlot een publiek van 25 personen bereikt en het was fijn om vast te stellen dat ook jongeren hebben deelgenomen. Kurt gaf deskundige uitleg en in de toekomst degusteren de deelnemers ongetwijfeld bieren op een andere manier.

Céline