DIENSTEN

BIER OP MAAT

op aanvraag

op aanvraag

prijs op aanvraag

Alles is te combineren met bier! Uw specifieke wens of eigen idee kan verwerkt worden in een activiteit rond bier.


Alles kan op maat gemaakt worden!


Enkele voorbeelden
U wilt bijvoorbeeld een “hoe proef ik bier” bierproeverij met een bepaald thema? Zoals bijvoorbeeld enkel West-Vlaamse bieren, een Oude Geuze proeverij, enkel abdijbieren, enkel trappisten, enkel tripel geïnspireerde bieren … Zo leert u binnen deze specifieke stijlen nog meer de finesses in het bierproeven.

U wilt een foodpairing - receptie met 100 % West-Vlaamse streekproducten?
Een bier en gerecht sessie bij u thuis? Ik kom met plezier bij u thuis wat meer uitleg verschaffen over het bier en gerecht gebeuren. Waar u bijvoorbeeld zelf bepaalde kleine tapas bereidt en waar ik met mijn expertise dan de begeleidende bieren naast zet. Natuurlijk gaan we ook dieper in op het bierproeven in al zijn facetten maar de nadruk ligt ook op “waarom kies ik een bepaald bier” bij een klein gerechtje of tapas. Deze formule kan natuurlijk ook toegepast worden op restaurant waar u uw gasten eens lekker kunt laten verwennen.

Laat uw vrienden, familieleden, klanten, onze Belgische bieren omarmen en vraag meer info omtrent onze “bier op maat” -formule.

West-Vlaanderen boven!


Het gros van onze familie heeft z'n roots in de West-Vlaamse 'kliette' en voor onze jaarlijkse familiebijeenkomst mocht het voor de 90e verjaardag van opa iets meer zijn. 

Kurt regelde voor een gezellig restaurant en nam ons mee in het verhaal van de West-Vlaamse microbouwers. De menu werd gemaakt met 100 % West-Vlaamse streekproducten. Van Bekegemse Foie Gras tot Veurnse Kletskoppen.

Top! 


George

Familie Clincke

We will gladly provide this service in English as well

 

Nous offrons également ce service en français. 

MEER INFO, PRIJSAANVRAAG
OF BESCHIKBAARHEID CHECKEN?