DIENSTEN

BIER-TASTING

2,5 u

1 tot 300 personen

Prijs op aanvraag

We starten met een voorstelling rond het proeven van bier. Uiteraard testen we de theorie uitvoerig in de praktijk. Tussen het proeven van de verschillende bieren door, verneem je interessante weetjes over de uitgebreide wereld van bier. De nadruk van dit event ligt op het degusteren van bier.

Kurt is een fantastische host!


Een tasting met Kurt is een belevenis op zich. Hij leerde ons de basis bij van het bierproeven, maar wist ook de bierkenners onder ons te entertainen met extra info en weetjes.Jean-Pierre

-  Vriendenkring 't Pajotterke

ON THE ROAD


Breng jouw zytholoog…

… tot bij jouw thuis met familie en vrienden

… op kantoor voor collega’s of klanten

… in jouw verenigingWAT KAN U VERWACHTEN?


We schetsen hoe bier is ontstaan en staan stil bij de verschillende Belgische bierstijlen en productieprocessen. Aansluitend proeven we verschillende biertjes blind. Je krijgt professionele commentaar en leert hoe je het best een bier kan proeven en beoordelen.


De bieren serveren we in degustatieglazen van 15cl tot 20cl. We leveren een selectie van 5 bieren per persoon, die de verschillende bierstijlen vertegenwoordigen. We voorzien zo’n 15cl per persoon. Proeven, degusteren, bijleren en vooral genieten!


Je krijgt een degustatiefiche en we brengen ook wat broodproduct mee om de smaakpapillen op te frissen. Uniek en origineel is dat we je laten kennis maken met de basisingrediënten die in het brouwproces zijn gebruikt.


De degustatie duurt 2 tot 2,5 uur. De biertjes brengen we gekoeld mee, ook de degustatieglazen worden tot bij jou gebracht. We nemen deze vuil terug mee, geen vervelende vaat voor jullie!


Tasting in de BeerCave van Kurt?

Dé ideale plaats om met een groepje van maximum 10 personen af te spreken en je te laten meenemen in Kurt’s bierverhalen. Boek nu een unieke beleving in Kurt’s kelder in Oostende. 


De groep luistert aandachtig naar Kurt
De groep luistert aandachtig naar Kurt
Deelnemers beoordelen elk bier dat ze proeven.
Deelnemers beoordelen elk bier dat ze proeven.
Uiteraard kan iedereen z'n vraag stellen tijdens de tasting.
Uiteraard kan iedereen z'n vraag stellen tijdens de tasting.
De ingang van Kurt z'n BeerCave
De ingang van Kurt z'n BeerCave
BeerCave Zytholoog Kurt
BeerCave Zytholoog Kurt
In de BeerCave van Kurt kunnen ook Bier-tastings doorgaan tot 10 personen.

We will gladly provide this service in English as well

 

Nous offrons également ce service en français. 

MEER INFO, PRIJSAANVRAAG
OF BESCHIKBAARHEID CHECKEN?