DIENSTEN

BIER-RECEPTIE

1 tot 3u

vanaf 12 personen

prijs op aanvraag

Een unieke receptie voor uw klanten, leveranciers, collega's ...

We serveren bij de start van de receptie een eerste biertje aan iedereen waarbij ik een globale uitleg doe aan alle proevers. Een 5 à 10 minuutjes maximum. Daarbij onthullen we wat het eerste biertje precies is ... of we triggeren de mensen en laten we hen specifiek naar een standje komen die dan in de zaal opgesteld staat. Daar maak ik dan bekend welk bier het is en dan kan ik aan mijn stand een meer specifiekere en gedetailleerdere uitleggeven.


Basisreceptie:  een 4 tal vlot toegankelijke biertjes, 2 blonde en 2 bruine.

Afhankelijk van de duur van de receptie, kunnen we ook bijpassende hapjes voorzien of extra biertjes.


Toasten op het nieuwe jaar!


Het was aangenaam samenwerken met Zytholoog Kurt Gunst voor een originele biertasting met foodpairing tijdens onze nieuwjaarsreceptie met meer dan 100 deelnemers. Kurt leidde alles in goede banen van passende hapjes in samenspraak met de traiteur, het uitschenken van de bieren in degustatieglazen tot de enthousiaste uitleg tijdens zijn speech en opdienen van de biertjes. Namen van de bieren werden in eerste instantie niet vermeld dus de nieuwsgierigheid was gewekt! Bedankt Kurt!


Mieke

Flanders Maritim Cluster


Bij een kleinere groep, komen de mensen niet naar mijn stand voor uitleg, maar ga ik naar de mensen toe om "face to face" uitleg te geven. Ik pas me vlot aan aan type groep; een meer gereserveerder groep of een meer open groep.


We will gladly provide this service in English as well

 

Nous offrons également ce service en français. 

MEER INFO, PRIJSAANVRAAG
OF BESCHIKBAARHEID CHECKEN?